Головна Новини Суспільство події У Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху: поліція з'ясовує обставини загибелі дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху: поліція з'ясовує обставини загибелі дитини

Питання про правову кваліфікацію події поки вирішується

10 травня 2021, 14:12
Поділіться публікацією:

Сьогодні поліція Львівської області повідомляла трагічну звістку про смерть дворічної дівчинки, яка випала з 8 поверху. Це сталося вранці 10 травня, пише ТСН.

У Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху: поліція з'ясовує обставини загибелі дитини

У Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху - фото з відкритих джерел

"Сьогодні, 10 травня, близько 08:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові випала дитина. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху", — сказано у повідомленні поліції.

Наразі співробітники правоохоронних органів встановлюють обставини трагедії. Питання про її правову кваліфікацію поки не вирішене.

Також відомо, що в поліції не підтвердили інформації про нібито схильність матері дитини до зловживання спиртними напоями. Про те, що дівчинку нібито могла викинути з вікна матір, яка має розлади психіки та проблеми з алкоголем, повідомляв очільник "Варти1" Ігор Зінкевич.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" інформувало, що ОБСЄ повідомила подробиці загибелі 5-річної дитини на Донбасі. У звіті моніторингової місії ОБСЄ від 6 квітня описано розмову з бабусею загиблого хлопчика в селі Олександрівське Донецької області.

Жінка повідомила представникам організації, що в момент вибуху перебувала в будинку. Почувши його, виглянула у вікно і побачила багато диму. Мешканка села розповіла, що, вийшовши на подвір'я, побачила на землі свого онука, фрагменти осколків поруч і пошкодження на паркані.

Спостерігачі ОБСЄ також провели бесіду зі співробітниками Донецького моргу, куди доправили тіло загиблої дитини. За їхніми словами, хлопчик помер від вибухової травми і множинних осколкових поранень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини