Головна Новини Суспільство події Шарій: українцям продаватимуть вакцину російського виробництва під виглядом європейської
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарій: українцям продаватимуть вакцину російського виробництва під виглядом європейської

На думку блогера, українці будуть готові купити будь-яку вакцину, так як не хочуть вмирати в муках

16 жовтня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:
















Відомий медіа-експерт Анатолій Шарій переконаний, що Україна закупить вакцину проти коронавірусу російського виробництва, але "розлиту" в країнах ЄС. Про це він повідомляє в ефірі 112 каналу.

Шарій: українцям продаватимуть вакцину російського виробництва під виглядом європейської

Фото: sharij.net

Посилаючись на свої джерела, блогер розповідає про те, що вакцина компанії Johnson & Johnson не пройшла клінічних випробувань — після щеплення добровольці захворіли. В той же час, він переконує, знову ж посилаючись на перевірену інформацію, що вакцину цієї марки випробували на українцях.

"Мені про це сказав чоловік, який відповідає за свої слова і ще жодного разу не годував мене дезінформацією, що її випробували в Україні, просто про це не говорять. На нас можна випробовувати вакцини", — підкреслює Шарій.

Також він вважає, що навіть якщо найближчим часом європейські розробники винайдуть вакцину проти захворювання, яке в цьому році викликало пандемію, Україна її отримає за залишковим принципом як бідна країна. За словами блогера, влада ЄС в першу чергу забезпечать вакциною все групи громадян, які перебувають у групі ризику, чиновників, незахищені верстви населення своїх країн, при чому, за його словами, вакцинація проводиться двічі тому фактично, на нашу країну препарату не вистачить.

Шарій переконаний, що українцям в результаті продаватимуть вакцину російського виробництва, перепаковану на території ЄС. Він вважає, що представники нинішньої влади не упустять таку можливість і займуться супербізнесом.

"Уже зараз, я переконаний, будується маленький заводик де-небудь в забитому італійському селі, куди буде приходити російська вакцина, її там будуть переупаковувати, переливати та будуть вже як по реверсу газ російський запускати назад в Україну в 4, 5, 10 разів дорожче. А що людям робити? Їм же все одно доведеться її купувати якось. Люди зараз тестуватися не можуть, вони стоять з 5-6 ранку в чергах злі, кашляють, хочуть просто дізнатися, є у них вірус чи ні. Так що ж за держава така?"- каже на завершення блогер.

Раніше "Коментарі" писали про те, що, на думку ВООЗ, вакцина проти коронавірусу не зупинить пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини