Головна Новини Суспільство події Серпнева спека до +35° повертається знову: прогноз погоди на початок тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Серпнева спека до +35° повертається знову: прогноз погоди на початок тижня

Дощі та грози можливі в Карпатах, в Сумській, Полтавській та Черкаській областях

7 серпня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Початок нового, робочого тижня знову буде сонячним та спекотним. Хоча прогнозувачі погоди кажуть, що в різних  українських регіонах в ці дні буде  строката погода. Стовпчик термометра на території   різних областей показуватиме що раз іншу температуру і  коливатиметься від +12  — до +35 спекотних  градусів.

Серпнева спека до +35° повертається знову: прогноз погоди  на початок тижня

В Україну повертається спека (фото з відкритих джерел)

Таку погоду на початок  тижня, зокрема, на понеділок,  передбачає синоптикиня Наталка Діденко.

Прогнозувачка погоди стверджує, що серпнева спека повертається, бо в південних регіонах нашої  країни добряче припікатиме — +30… +35 градусів, в  західних регіонах прохолодніше  – від +20 до +25 градусів, а в Карпатах  місцями стовпчик термометра показуватиме лише — +12…+18 градусів.

"Тепліше традиційно буде на Закарпатті, до +25… +27 градусів. У північних областях: на Житомирщині +24, на Київщині +25, +26, на Чернігівщині +28, на Сумщині +28… +30 градусів. У центральній частині: на Вінниччині +24, на Дніпропетровщині +33, на Полтавщині, Черкащині +31, у Кропивницькому з районами +32 градуси. На сході України +30+34 градуси", – такий  прогноз на початок тижня від Наталки  Діденко.

Про дощі. Вони також будуть присутні. Синоптикиня прогнозує, що  серпневі дощі та  грози можливі в Сумській області, в Карпатах, також вони прийдуть в  Полтавську  та Черкаську область.Проте, в більшості українських регіонів  погода буде сонячною та сухою.

Щодо вітру, то    він в ці дні буде в Україні північно-східного, помірного напрямку.

В столиці нашої країни початок  тижня  буде прохолоднішим, як у вихідні. Стовпчик термометра показуватиме  до +26 градусів, стверджує Діденко. Щодо серпневих дощів, то їх ймовірність в понеділок дуже мала, можливо, невеликі крапнуть  вночі або вранці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Папа Римський — про розблокування зернового коридору та "знак надії" для України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини