Головна Новини Суспільство події Сергій Ребров відреагував на поразку збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Ребров відреагував на поразку збірної України

Сергій Ребров проаналізував гру української команди

4 липня 2021, 12:48
Поділіться публікацією:

Відомий український тренер Сергій Ребров поділився своєю думкою про поразку України в матчі 1/4 фіналу Євро-2020 проти Англії. Про це пише видання zbirna.com.

Сергій Ребров відреагував на поразку збірної України

Сергій Ребров (фото з відкритих джерел)

Спортсмен заявив, що програш із рахунком 0:4 — це багато.

"Я б не сказав, що проти Англії ми погано грали. Просто суперник використав усі свої моменти, дуже добре себе проявив на перших хвилинах таймів. Хтось із відомих у Великобританії написав, що наразі збірна їхньої країни занадто сильна. Я з ним згоден", — заявив Ребров.

Тренер зазначив, що англійська команда на Чемпіонаті Європи не пропустила у свої ворота жодного гола. Він заявив, що Англія та Італія — головні претенденти на перемогу.

Крім того, він відреагував на змазаний дебют матчу для української збірної.

"Думаю, це просто сила суперника, який був більш агресивним у вирішальних епізодах матчу. Два голи українська команда пропустила після стандартів, три — після ударів із другого поверху. Тут англійці виявилися набагато сильнішими, але вони завжди вирізнялися вмінням вести боротьбу на другому поверсі. Хоча, вважаю, у цьому поєдинку навіть перевершили себе", — заявив він.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їхній сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини