Головна Новини Суспільство події Що Зеленський сказав про виступ Go_A на «Євробаченні-2021»
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Зеленський сказав про виступ Go_A на «Євробаченні-2021»

Президент України Володимир Зеленський прокоментував виступ електро-фолк гурту Go_A, який представляв нашу країну на «Євробаченні-2021»

23 травня 2021, 15:20 comments1022
Поділіться публікацією:

У суботу, 22 травня, на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" перемогла Італія, а Україна посіла п'яте місце, отримавши високий бал від глядачів. Такий гідний результат української групи на престижному конкурсі прокоментував президент Володимир Зеленський.

Що Зеленський сказав про виступ Go_A на «Євробаченні-2021»

Go_A на Євробаченні-2021 / Фото: Getty Images

На своїй сторінці в Instagram він написав, що у Go_A було дуже крутий виступ, а їхня пісня "Шум" була з присмаком душі нашої країни.

"Чудове просування України у світі. Чудова пісня з присмаком душі нашої країни", — написав Володимир Зеленський.

Підписники погодилися з коментарем президента і зазначили, що Україна гідно виступила на "Євробаченні-2021", а у групи Go_A був цілісний і гармонійний номер: "Вони й справді молодці", "Дуже колоритно. Хороший результат", "Зайняли друге місце серед голосів глядачів", "З присмаком" — це не точно. Точно буде з глибоким смаком душі нашої країни. Ось так", — прокоментували фоловери.

Зазначимо, що букмекери прогнозували Україні четверте місце, але вона отримала 97 балів від професійного журі та 267 балів від глядачів, тому розмістилася на п'ятій позиції. Найвищий бал наша країна отримала від Литви.

Нагадаємо, що пісня Go_A "Шум" дійсно наробила шуму у Європі. Виступ групи продовжує лідирувати в "тренді" на YouTube, зібравши понад 8 мільйонів переглядів і безліч коментарів. Також композиція потрапила на п'яте місце світового рейтингу Spotify.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перемогу на "Євробаченні-2021" здобула італійська рок-група Måneskin. Але з її фронтменом стався неприємний інцидент. У мережі його звинуватили у вживанні наркотиків прямо на шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини