Головна Новини Суспільство події Переможця «Євробачення-2021» звинуватили у вживанні наркотиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможця «Євробачення-2021» звинуватили у вживанні наркотиків

Фронтмена італійської рок-групи Måneskin Давида Даміано, яка виграла «Євробачення-2021», звинуватили у вживанні наркотиків

23 травня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

У суботу, 22 травня, в Нідерландах відбувся фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2021", перемога в якому дісталася рок-групі Måneskin з Італії. Але фронтмен групи потрапив у неприємний скандал.

Переможця «Євробачення-2021» звинуватили у вживанні наркотиків

Євробачення-2021 (фото з відкритих джерел)

У мережі почали активно поширювати відеоролик із конкурсу, де італійська група Måneskin сидить за столом в очікуванні результатів голосування, а її учасник Давид Даміано нахилився над столом так, ніби щось нюхав.

У мережі почали говорити, що виконавець просто під час шоу вживав кокаїн.

Після перемоги Італії у шоу, коли була прес-конференція, Давид Даміано дав коментар щодо інциденту, зазначивши, що гітарист групи ненароком розбив склянку, тому він нахилив голову.

Переможця «Євробачення-2021» звинуватили у вживанні наркотиків - фото 2

Фронтмен Måneskin запевнив, що їх колектив виступає проти наркотичних речовин і під час пісенного конкурсу він не вживав кокаїн.

"Я не вживаю наркотики, будь ласка, друзі. Ніякого кокаїну. Не кажіть так", — сказав Даміано.

Зазначимо, що Італія здобула перемогу на конкурсі "Євробачення-2021", отримавши від професійних журі 206 балів і 318 балів від глядачів. Група виконала пісню "Zitti E Buoni". Україна, до речі, поставила Італії за виступ 12 — найвищий бал.

Нагадаємо, що Україну на міжнародному конкурсі представляв електро-фольк гурт Go_A з піснею "Шум". Загалом наша країна набрала 364 бали та посіла п'яте місце в рейтингу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пісню "Шум", з якою група Go_A представляла Україну на "Євробаченні-2021", високо оцінили у всій Європі.

За чотири дні ролик із виступом групи на YouTube набрав понад 8 мільйонів переглядів і продовжує лідирувати "в тренді", а у мережі з'явилося безліч мемів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини