Головна Новини Суспільство події Що відповіли в Головному сервісному центрі МВС про кількість вакцинованих працівників
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відповіли в Головному сервісному центрі МВС про кількість вакцинованих працівників

У Головному центрі МВС розповіли, чи мають вони інформацію про те, скільки працівників вакцинувалося

14 грудня 2021, 17:12
Поділіться публікацією:

У Головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ відповіли на журналістський запит порталу "Коментарі" про чисельний склад ДАІ та кількості вакцинованих працівників ДАІ.

Що відповіли в Головному сервісному центрі МВС про кількість вакцинованих працівників

Вакцинація від COVID-19, фото з відкритих джерел

"Головний сервісний центр МВС у межах компетенції розглянув ваш запит від 3 листопада 2021 року щодо чисельності особового складу ДАІ та вакцинації особового складу ДАІ. Повідомляємо, що запитувана інформація в Головному сервісному центрі МВС відсутня", — йдеться в тексті.

Відповідь підписав тимчасовий виконувач обов'язків Юрій Смольянінов.

Отже, або в керівництва дійсно відсутня інформація про кількість працівників, що вакцинувалися, тобто вони не ведуть підрахунки хто скільки зробив щеплень, або інформацію вирішили не розголошувати.

Нагадаємо, що з 6 грудня введено нові обмеження в "жовтих зонах" для невакцинованих. Для таких громадян буде обмеження щодо участі у масових заходах, відвідуванні кінотеатрів, закладів культури, спортивних зал, фітнес-центрів, басейнів, барів, ресторанів, кафе. Невакциновані зможуть відвідувати банки, автозаправки, ветеринарні магазини, аптеки, продовольчі магазини у всіх зонах.

Як повідомляв портал "Коментарі", коли подавати заявку, щоб отримати 1000 гривень за вакцинацію. Українцям, що мають додаток "Дія" слід заповнити там заявку з 19 до 29 грудня. Також для отримання грошей треба оформити окрему картку в банку по програмі "єПідтримка". Детальну інструкцію дивіться у матеріалі.

Віктор Ляшко наголосив, що зараз епідемія коронавірусу повторює сезонні спалахи ГРВІ. Тому можна припустити, що нова хвиля може прокотитися Україною наприкінці січня або в лютому-березні. За словами секретаря РНБО Данилова, Омікрон можуть виявити в Україні вже цього тижня.

Що відповіли в Головному сервісному центрі МВС про кількість вакцинованих працівників - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини