Головна Новини Суспільство події Що отримала дружина Білла Гейтса після розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Що отримала дружина Білла Гейтса після розлучення

Стало відомо, з чим залишиться Мелінда Гейтс після розлучення з чоловіком-мільярдером

17 травня 2021, 07:45
Поділіться публікацією:

Після гучного розлучення дружина засновника компанії Microsoft Білла Гейтса Мелінда отримала деякі статки. Про їх розмір повідомляють у виданні Bloomberg.

Що отримала дружина Білла Гейтса після розлучення

Розлучення Гейтса: що отримала дружина мільярдера після розриву. Фото: kod.ru

Як передає ресурс, після розлучення Мелінда Гейтс отримала акції на загальну суму понад 3 мільярди доларів. 

"Інвестиційна компанія Cascade Investment, створена Біллом Гейтсом, передала акції фірми Deere & Co Мелінді Френч Гейтс, в результаті чого загальна сума, яку вона отримала з моменту оголошення про розлучення в цьому місяці, перевищила 3 ​​мільярди доларів США", - йдеться в самому повідомленні.

Як відомо, компанія Deere & Co виробляє сільськогосподарську техніку, будівельну та лісогосподарську техніку, двигуни і трансмісії. Вона була одним з найбільших активів Білла Гейтса.

У 2019 році Deere & Co посіла 87-ме місце в національному рейтингу "Fortune 500" та 329-те у "Fortune Global 500".

Компанія більш відома під торговою маркою John Deere.

Нагадаємо, що Білл Гейтс і його дружина Мелінда заявили про розірвання шлюбу після майже 30 років спільного життя. Подружжя не вважає за можливе "подальше зростання як пари". Проте розлучені продовжать спільно працювати в рамках створеного ними благодійного фонду. Серед можливих причин розриву — співпраця Білла Гейтса з американським мільйонером Джеффрі Епштейном, якого звинувачували у педофілії. Подробиці читайте тут.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Xiaomi опублікувала в Twitter неоднозначну рекламу смартфона Mi 11 зі згадуванням розлучення Білла Гейтса з дружиною. Компанію розкритикували за невдалий маркетинговий хід, і реклама була видалена. Однак люди встигли зробити її скріншоти. Переглянути можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини