Головна Новини Суспільство події Розлучення Білла Гейтса може бути пов'язаний з мільйонером-педофілом - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлучення Білла Гейтса може бути пов'язаний з мільйонером-педофілом - ЗМІ

Побоювання його дружини тривають ще з 2013 року

10 травня 2021, 10:20 comments1061
Поділіться публікацією:

Однією з найбільш обговорюваних тем у суспільстві напередодні стало розлучення мільярдера, засновника Microsoft Білла Гейтса і його дружини Мелінди.

Розлучення Білла Гейтса може бути пов'язаний з мільйонером-педофілом - ЗМІ

Білл Гейтс -фото з відкритих джерел

У впливових засобах масової інформації припустили, що розрив взаємин Гейтса, можливо, пов'язаний із його співпрацею з американським мільйонером Джеффрі Епштейном, якого звинувачували у педофілії. Про це пише "УНІАН" з посиланням на The Wall Street Journal.

У виданні зазначають, що контакти Гейтса з Епштейном стали "одним із джерел для занепокоєння" Мелінди.

За словами колишнього співробітника благодійного фонду, заснованого Гейтсом, побоювання його дружини тривають ще з 2013 року після першої зустрічі пари з мільйонером, якого пізніше звинуватили у торгівлі неповнолітніми з метою їх сексуальної експлуатації.

Зазначається, що сама Мелінда Гейтс почала співпрацювати з адвокатами з приводу розриву відносин із чоловіком з 2019 року. Тоді вона назвала шлюб "безповоротно зруйнованим".

Нагадаємо, напередодні також стало відомо, що Білл і Мелінда Гейтс приступили до процесу розподілу спільно нажитого майна.

Журналісти зазначають, що за законами штату Вашингтон, де проживає пара, все майно, яке було нажито під час подружнього життя, рівноцінно належить обом партнерам. Однак колишнє подружжя Гейтс вирішило розділити сімейні доходи по-своєму.

Раніше портал "Коментарі" писав, що американський підприємець, засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс, який нещодавно вразив світ новиною про своє розлучення із дружиною, розповів, які наукові досягнення вважає найбільшими в історії людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини