Головна Новини Суспільство події Що направила Україна для гуманітарної допомоги Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що направила Україна для гуманітарної допомоги Індії

Україна відправить до Індії два рейси з гуманітаркою

30 травня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 30 травня, з України в індійську столицю Делі  вирушив літак з гуманітарною допомогою постраждалому населенню для протидії наслідкам Covid-19. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Що направила Україна для гуманітарної допомоги Індії

Коронавірус в Індії - фото: Reuters

За інформацією служби надзвичайних ситуацій, перший рейс доставить в Індію 184 кисневі концентратори.

"30 травня літак з гуманітарною допомогою для Індійської Республіки вилетів з Києва до Делі. На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 травня №467-р, для боротьби з тяжкими наслідками пандемії COVID-19 перший рейс доправляє постраждалому населенню Індії 184 кисневі концентратори", — зазначається в повідомленні.

Другим рейсом, який має відправитись найближчим часом, українська сторона планує передати ще 216 кисневих концентраторів.

Нагадаємо, що у квітні Індія потрапила в "коронавірусний шторм". У країні кілька днів поспіль фіксували антирекорди за кількістю нових випадків COVID-19. Ця позначка досягала майже 350 тисяч хворих за день.

Раніше видання "Коментарі" розповідало, що українська влада домовилася про постачання гуманітарної допомоги Індії на взаємовигідних умовах. Детальніше про це прочитаєте в нашому матеріалі.

Крім того, ми повідомляли, що вкінці березня Індія призупинила експорт найбільших партій вакцин від коронавірусу AstraZeneca, що виробляються на потужностях Serum Institute. Рішення про зупинку експорту пов'язане зі зростанням кількості заражень у країні й задоволенням внутрішнього попиту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії продовжують фіксувати нові випадки захворювання на мукоромікоз ("чорну плісняву") — рідкісної хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини