Головна Новини Суспільство події Що думають українці про ініціативу влади створити кешбек на українські товари
commentss НОВИНИ Всі новини

Що думають українці про ініціативу влади створити кешбек на українські товари

Чи підвищить кешбек на українські товари рівень життя українців. Де українська влада візьме гроші на програму "Купуй українське".

14 березня 2024, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський у кінці лютого заявив, що в уряд працює над розробкою програми "Купуй українське". Її суть полягає в тому, що українці при купівлі товарів чи послуг, які вироблені в Україні отримають кешбек – повернення частини коштів. Портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Active Group з’ясував, як на ініціативу кешбеку реагують українці.

Що думають українці про ініціативу влади створити кешбек на українські товари

Що думають українці про програму кешбеку на українські товари. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group 35,6% українців вважають, що повернення частини коштів за українські товари підвищить рівень життя українців. На те, що програма кешбеку на українські товари зменшить рівень життя вказують 4,5% опитаних. Однак більшість – 57,9% українців вважає, що ініціатива влади не вплине на рівень життя, або ж ще не визначились.

Також Active Group під час свого дослідження запитали, звідки уряд візьме гроші, щоб підтримувати програму кешбеку. 56,5% українці вважають, що кошти на ініціативу будуть брати завдяки підвищенню податків. 34,8% прогнозують, що гроші візьмуть у кредит, а ще 29,9% опитаних вказують на скорочення соціальних витрат.  

Що думають українці про ініціативу влади створити кешбек на українські товари - фото 2

Звідки влада візьме гроші на програму кешбеку українських товарів. Опитування Active Group

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що компанія Active Group з'ясувала, як змінився рівень боргів в українців за останній рік. Скільки з них має заощадження на чорний день та вкладення на банківських рахунках.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження Active Group, яке стосується ініціативи прем'єра Дениса Шмигаля щодо скорочення певної кількості міністерств України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини