Головна Новини Суспільство події Що Білл Гейтс вважає найбільшим досягненням людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Білл Гейтс вважає найбільшим досягненням людства

Американський мільярдер Білл Гейтс зазначив, які, на його думку, наукові досягнення є найбільшими в історії

9 травня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Американський підприємець, засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс, який нещодавно потряс світ новиною про своє розлучення з дружиною, розповів, які наукові досягнення вважає найбільшими в історії людства.

Що Білл Гейтс вважає найбільшим досягненням людства

Білл Гейтс (Фото: Markus Schreiber / AP)

В інтерв'ю газеті Handelsblatt, 65-річний мільярдер зазначив, що найбільшим проривом, на його думку, є розробка вакцин. З їх допомогою люди справляються з багатьма захворюваннями, зокрема Білл Гейтс відзначив створення вакцин від коронавірусної інфекції. За його словами, вони дають людству надію на те, що в цьому році ми зможемо перемогти пандемію і повернутися до нормального життя.

Другим за значимістю найбільшим відкриттям екс-глава Microsoft назвав винахід мікропроцесора — програмно-керованого пристрою, призначеного для обробки цифрової або аналогової інформації. Цей винахід зробив можливим персональний комп'ютер і запустив революцію у сфері інформатики.

На третє місце Білл Гейтс поставив Зелену революцію — переворот в сільському господарстві, який стався в 1940-1970-х роках та привів до збільшення світової сільськогосподарської продукції. Мільярдер зазначив і "батька Зеленої революції" агронома Нормана Борлоуга, який вивів нові високоврожайні сорти пшениці, що дозволили вирішити проблему самозабезпечення Мексики зерном.

Нагадаємо, що американський підприємець Білл Гейтс назвав головну помилку уряду в боротьбі з коронавірусною інфекцією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляє, що один з найбагатших людей на планеті Білл Гейтс зробив гучну заяву про майбутнє світу. Він зазначив, що після закінчення пандемії людство зіткнеться з новими глобальними загрозами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини