Головна Новини Суспільство події Білл Гейтс назвав головну помилку уряду в боротьбі з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс назвав головну помилку уряду в боротьбі з коронавірусом

Через недопрацювання світової влади тисячі людей заплатили власним життям

25 березня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Людство більше року бореться з коронавірусною пандемією. Уряди багатьох країн приймають різні рішення, серед яких є і не найвдаліші. За що в розрізі коронавірусу критикує США і Євросоюз мільярдер Білл Гейтс, повідомляє видання "Сегодня".

Білл Гейтс назвав головну помилку уряду в боротьбі з коронавірусом

Гейтс критикує уряд за помилки в боротьбі із пандемією. Фото: Root Nation

Свою думку голова корпорації Microsoft детально пояснив в інтерв'ю для "Gazeta Wyborcza" — одного із найвідоміших польських ЗМІ. За словами Гейтса, величезної кількості померлих через коронавірус можна було б уникнути. Для цього варто було посилити роботу по двох "медичних фронтах".

Перше — прискорення проведення діагностування на COVID-19. Білл Гейтс вважає, що для цього слід було використовувати більше ПЛР-тестів. Саме вони допомагають провести найточніше визначення, підхопила людина коронавірус чи ні.

Другий момент випливає із першого. Гейтс пояснює, що людей, у яких за допомогою тестів було виявлено захворювання, потрібно було оперативно ізолювати від суспільства. Мільярдер вважає, що витримати правильний карантин не так вже й складно, до того ж це справді допомагає стримати поширення вірусу.

При цьому Білл Гейтс нагадує, що на початку пандемії пропонував світовим урядам діяти саме в такому напрямку. До країн, які максимально наблизилися до ідеалу подібної стратегії, бізнесмен відносить Нову Зеландію, Австралію і Південну Корею. Однак ні Сполучені Штати, ні більшість європейських країн не брали з них приклад. Це, за словами Гейтса, вартувало людству величезної ціни — тисяч життів.

Також мільярдер впевнений, що більшість західних країн прислухалися до не найоб'єктивніших експертів. Гейтс стверджує, що якби вчені порекомендували схожу із запропонованою ним тактику, того ефекту, який пандемія виявляє зараз, можна було б уникнути.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Україні знову оновилися карантинні зони. Які дві області додалися до "червоної" зони, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ви знайдете інформацію про те, чому Індія тимчасово припиняє постачання своєї вакцини для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Крысолов

25 березня 2021, 19:39

Ну.... это медицинский фашист из самых авторитетных. Он искренне считает, что гадить жизнь здоровым - это очень правильно.


Новини