Головна Новини Суспільство події Ще шістьох росіян внесли до "чорного списку": вони загрожують нацбезпеці України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще шістьох росіян внесли до "чорного списку": вони загрожують нацбезпеці України

Вони працювали над пропагандистським фільмом про Крим

18 травня 2021, 10:23
Поділіться публікацією:

Мінкульт України прийняв рішення внести ще шістьох російських артистів до переліку осіб, що загрожують національній безпеці нашої країни, передає видання "Детектор медіа".

Ще шістьох росіян внесли до "чорного списку": вони загрожують нацбезпеці України

Пункт пропуску. Офіцерська історія - кадр із фільму

Повідомляється, що всі вони брали участь в роботі над кінострічкою "Пункт пропуску. Офіцерська історія". Фільм розповідає історію двох військовослужбовців із Криму, які опинилися в полоні у Служби безпеки України.

Так до "чорного списку" осіб, які загрожують українській нацбезпеці потрапили: Олександр Зачиняєв, Валерій Карпов, Іван Соловйов, Віра Соколова, Леонід Рудкевич, а також Євген Ширяєв.

Нагадаємо, що українським шанувальникам реп-творчості російського виконавця Моргенштерна час готувати гроші на закордонні концерти свого кумира. З 28 квітня 2021 року артисту офіційно заборонений в'їзд на територію України. Відтепер Моргенштерн разом з іншими 180 представниками культурної галузі вважається загрозою для національної безпеки України. Представники Мінкульту внесли артиста в так званий "чорний список".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що одна зі студенток столичного ВНЗ, не підбираючи слова, розкритикувала співвітчизників за ставлення до російського співака БастиДівчина не бачить жодних проблем в тому, що раніше виконавець давав концерти на території окупованого Кримського півострова. На її думку, артист повинен залишатися артистом, а будь-які політичні чвари нічого не значать. Більш того — вона вважає, що Україна вже "прое *** а" Крим, тому радить всім незгодним швидше "змиритися, бл ** ь".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини