Головна Новини Суспільство події Ще дві області в Україні потрапили до "червоної" зони карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще дві області в Україні потрапили до "червоної" зони карантину

З 9 квітня 2021 року обмеження червоного рівня діятимуть в Запорізькій і Хмельницькій областях

7 квітня 2021, 18:39
Поділіться публікацією:

До "червоної" зони карантинних обмежень в Україні додалися ще два регіони — Запорізька та Хмельницька області. Обмеження в них почнуть діяти з п’ятниці. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов сьогодні, 7 квітня.

Ще дві області в Україні потрапили до "червоної" зони карантину

Карантин в Україні. Фото з відкритих джерел

Так, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Було вирішено з 9 квітня 2021 року встановити "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу на території Запорізької та Хмельницької областей. Тож у цих регіонах будуть діяти найсуворіші обмежувальні протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, в Україні оновили показники регіонів із захворюваності на коронавірус. Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров'я, у 21 із 25 регіонів перевищено епідеміологічний поріг захворюваності на Covid-19.

У "червоній" зоні продовжують перебувати 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. Зазначимо, що згідно з даними МОЗ, у "червону" зону потрапляють регіони, де протягом трьох днів перевищені два або більше показники.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, Денис Шмигаль розповів, чи планує уряд запроваджувати локдаун в Україні у всіх регіонах найближчим часом. Про це прем’єр-міністр сказав на сьогоднішньому засіданні Кабінету Міністрів України. Шмигаль зауважив, що якщо позитивна динаміка зберігатиметься, то деякі "червоні" регіони знову можуть повернутися до "помаранчевої" зони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини