Головна Новини Суспільство події СБУ затримала чергового нардепа: що йому ікримінують (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала чергового нардепа: що йому ікримінують (ФОТО)

Нардепу Шуфричу інкремінують держзраду

15 вересня 2023, 09:20
Поділіться публікацією:

Працівники СБУ затримали народного депутата Нестора Шуфрича в його будинку в селі Козин Київської області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив відомий український журналіст Юрій Бутусов.

СБУ затримала чергового нардепа: що йому ікримінують (ФОТО)

СБУ. Фото: з відкритих джерел

За інформацією журналіста, сьогодні у справі Шуфрича проходить понад 50 обшуків.

Шуфрич є фігурантом справи російської шпигунської мережі, створеної співробітником ФСБ Росії і колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем. За висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та Росії з метою поширення російської пропаганди та просування антиукраїнської політики. Йому інкримінується державна зрада", – написав Бутусов.

Журналіст наголосив, що Шуфрич, незважаючи на свою проросійську діяльність, досі є народним депутатом та головою комітету Верховної Ради.                                                                  

У Службі безпеки України затримання нардепа Шуфрича наразі не коментують.

Зазначимо, з початком повномасштабної війни Шуфрич кілька разів потрапляв у скандальну ситуацію. Зокрема, у березні минулого року Шуфрича спіймали на незаконному фотографуванні позицій Збройних сил України. Скандальний політик пояснив свої дії дивно: каже нібито "робив селфі".

Потім Шуфрич виїхав із України нібито для лікування дитини. У листопаді Шуфрич був серед членів НОК, але після громадського тиску написав заяву, де здав повноваження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому вступ до ЄС коштуватиме нам дуже дорого – яка причина ембарго на зерно з України.

СБУ затримала чергового нардепа: що йому ікримінують (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини