Головна Новини Суспільство події "Русскому миру" більше не раді: турецькі готелі перестали приймати банківські картки росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Русскому миру" більше не раді: турецькі готелі перестали приймати банківські картки росіян

Турецькі готелі перестали приймати карти російської платіжної системи "Мир"

16 вересня 2022, 11:20 comments2335
Поділіться публікацією:

З початку повномасштабного вторгнення російських військ до України Туреччина зайняла досить цікаву позицію. Анкара постійно закликає до припинення війни, засуджує російську агресію, але відмовилася приєднатися до антиросійських санкцій всього цивілізованого світу. І ось на 7 місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну готелі Туреччини припинили приймати карти російської платіжної системи "Мир". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Middle East Eye".

"Русскому миру" більше не раді: турецькі готелі перестали приймати банківські картки росіян

Прапор Туреччини. Фото: з відкритих джерел

Як пише видання, росіянам відмовляють в обслуговуванні банківських карток на тлі тиску з боку США та Європи на Туреччину щодо дотримання санкцій.

Карти російської платіжної системи "Мир" перестали приймати у великих п'ятизіркових готелях у курортному місті Анталія.

Видання звертає увагу, що один з готелів, Alva Donna World Palace в Кемері, пізніше проінформував клієнтів, щоб вони не приймали карти протягом короткого часу через глобальний збій, але тепер знову обробляють їх. Інші готелі так і не стали йти на зустріч росіянам із цього питання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бавовни та частина Бєлгородської області без світла: у РФ заявили про масштабний обстріл.

Також видання "Коментарі" повідомляло – лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін зустрівся у Самарканді (Узбекистан), де проходить саміт лідерів Шанхайської організації співробітництва (ШОС), з російським диктатором Володимиром Путіним. Офіційний Вашингтон вважає цю зустріч прикладом злагодженості позицій двох країн на тлі війни, яку Кремль розв'язав в Україні. Що можна сказати за відомими на даний момент підсумками цієї зустрічі? Чи піде Пекін на ще більше зближення з Москвою? Чи є шанс, що Сі натисне на Путіна з метою припинення війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини