Головна Новини Суспільство події "Русскій воєнний корабль, іді ...": в Україні ввели в обіг нову поштову марку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Русскій воєнний корабль, іді ...": в Україні ввели в обіг нову поштову марку (ФОТО)

На церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова

12 квітня 2022, 18:17 comments1696
Поділіться публікацією:
12 квітня в Україні ввели в обіг нову поштову марку з культовою фразою, де український захисник посилає російський корабель. Автором ілюстрації виступив Борис Грох. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрпошти".
В державному підприємстві повідомили, що на урочисту церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова.
"Нарешті! Сьогодні ввели в обіг поштові марки "Русскій воєнний корабль, іді ... !"На церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова. Без нього не було ані поштової марки, ані такого потужного спротиву, приклад якого зокрема дали солдати з острова Зміїний",- йдеться у повідомленні.
Також стало відомо, що художником, який виконав цю ілюстрацію став Борис Грох. Саме його робота найбільше сподобалася українцям та перемогла у народному голосуванні.
"Борис Грох же втілив позицію морського піхотинця у своїй ілюстрації, яка перемогла у народному голосуванні за кращий ескіз для поштової марки",- повідомили в "Укрпошті".
Придбати філателістичний витвір можна вже сьогодні у головпоштамтах або онлайн: bit.ly/korabl-marka
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що військовий, який послав російський корабель, повернувся додому у Черкаську область. З полону додому, в Черкаську область, повернувся автор фрази про російський військовий корабель, захисник острова Зміїний Роман Грибов. Йому вручили відзнаку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табуренця. 

"Русскій воєнний корабль, іді ...": в Україні ввели в обіг нову поштову марку (ФОТО)

Автор ілюстрації Борис Грох (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ZV

12 квітня 2022, 18:07

"Иди нах*уй". Потом дружно сдались в плен, похавали рос.пайков, и додому....Позорище.


Новини