Головна Новини Суспільство події Військовий, який послав російський корабель, повернувся додому у Черкаську область (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий, який послав російський корабель, повернувся додому у Черкаську область (ФОТО)

Саме Роман Грибов послав російський корабель на острові Зміїний

29 березня 2022, 18:13
Поділіться публікацією:
З полону додому, в Черкаську область, повернувся автор фрази про російський військовий корабель, захисник острова Зміїний Роман Грибов. Йому вручили відзнаку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табуренця.
Автор уже відомої всім нам фрази про російський військовий корабель, захисник острова Зміїний — Роман Грибов — повернувся з полону додому у Черкаську область!
"Мав за честь вітати на Батьківщині нашого без перебільшення легендарного військового. Роман брав участь в обороні острова Зміїний.
Черкащанин разом із побратимами продемонстрували всьому світові твердість і міцність українського духу, нашу незламність. Від усієї громади вручив Романові відзнаку "За заслуги перед Черкащиною. Із такими захисниками ми обов’язково переможемо! Тримаємо стрій! Слава Герою України та автору вже лейтмотиву війни з РФ! ", — зазначив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Верещук розповіла, що будуть робити з військовополоненими. З 12 березня сформовано Координаційний штаб з питань поводження із військовополоненими в Україні. Керівником штабу призначено міністерку з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірину Верещук. Чиновниця наголосила, що норми міжнародного гуманітарного права, як і завдання й місію Міжнародного комітету Червоного Хреста, слід переглядати та вносити корективи, бо війна проти України неконвенційна, ворог порушує Женевські конвенції, ігнорує міжнародне право, військо ворога вчиняє військові злочини і за злочини проти людства й цивільного населення.

Військовий, який послав російський корабель, повернувся додому у Черкаську область (ФОТО)

Роман Грибов повернувся додому (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини