Головна Новини Суспільство події Русский мир – це те, чого ворогові не побажаєш: Комаров показав жахливі наслідки бомбардувань РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Русский мир – це те, чого ворогові не побажаєш: Комаров показав жахливі наслідки бомбардувань РФ

Багато людей залишилися без житла, на яке вони збирали ціле життя

7 квітня 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував на Чернігівщині, де зняв на відео жахливі наслідки руйнувань, що виникли після масованого авіабомбардування російських винищувачів. Як передає портал "Коментарі", відео побаченого Дмитро Комаров виклав у Facebook.

Русский мир – це те, чого ворогові не побажаєш: Комаров показав жахливі наслідки бомбардувань РФ

Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir

На відео видно, як телеведучий ходить одним із зруйнованих сіл на Чернігівщині. Навколо зруйновані будинки, суцільні вирви та розруха.

За словами Комарова, судячи з величезних вирв від авіаційних бом, росіяни не шкодували ні мирних жителів, ні свої снаряди. При цьому Комаров звертає увагу на той факт, що одне з наймасовіших бомбардувань відбулося 8 березня. Такий своєрідний "подарунок" українцям від "російського світу" піднесли російські військові.

Показуючи на відео зруйновані будинки мешканців Чернігівської області, Дмитро Комаров зазначив, що такі наслідки після себе залишає "російський світ". Також ведучий зазначив, що, за розповідями очевидців, російські військові скидали бомби, а потім заходили на друге коло та знову завдавали ударів.

Для того, щоб краще передати всі жахливі наслідки бомбардування Дмитро Комаров з камерою спустився у величезну вирву, яка з'явилася після авіабомби, що вибухнула вагою 1 тонна. Побачене вражає, бо вирва виявилася практично на повне зростання Дмитра Комарова. Після вибуху така бомба не залишає по собі нічого живого.

Читайте також на порталі "Коментарі" – генерал США озвучив прогноз щодо тривалості війни в Україні. Потрібно готується до виснажливої боротьби не лише Україні, а й її союзників у США та Європі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини