Головна Новини Суспільство події Румунія закрила в'їзд автотранспорту з України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Румунія закрила в'їзд автотранспорту з України: яка причина

Румунія оголосила, що тимчасово закриє кордон з Україною через погіршення погодних умов.

6 квітня 2023, 17:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Румунія оголосила, що зупиняє на тимчасовий період проїзд легкових та вантажних автомобілів з України. Причина такого рішення стало погіршення погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Державної прикордонної служби України.

Румунія закрила в'їзд автотранспорту з України: яка причина

Пропускний пункт. Фото з відкритих джерел

Через сильні снігопади дорожня поліція Румунії оголосила, що закрила в'їзд для транспортних засобів з України на трьох пропускних пунктах.

"У зв’язку з погіршенням погодних умов румунська сторона тимчасово припинила пропуск через державний кордон вантажних автомобілів. Крім того, дорожня поліція Румунії заборонила проїзд усіх транспортних засобів від пунктів пропуску "Дяківці-Раковець", "Порубне-Сирет" та "Красноїльськ-Вікову де Сус", — йдеться у заяві від Державної прикордонної служби України.

Зазначено, що дороги у напрямку міст Сірет та Сучава знаходяться у незадовільному стані через снігові замети. Державної прикордонної служби України просить врахувати цю інформацію при плануванні поїздки до сусідньої країни. Наразі відомо, що у Румунії закрито 29 національних доріг через погіршення погодних умов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що румунські чиновники створили шахрайську схему і таким чином під час війни змогли заробити мільйони євро на українських біженцях. Наразі поліція Румунії підозрює близько 200 осіб, які були залучені в цій схемі.

Також "Коментарі" писали, що українські біженці в Європі повинні скласти тест з мови. Таке законодавство діє на території Литви. Для осіб, що прибули в країну та шукають роботу необхідно знати литовську мову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини