Головна Новини Суспільство події Розпал курортного сезону: стало відомо – чи боятися росіяни їхати до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпал курортного сезону: стало відомо – чи боятися росіяни їхати до Криму

Кількість туристів в окупованому Криму у липні скоротилася майже наполовину

7 серпня 2023, 12:47
Поділіться публікацією:

Навіть ті блогери, які всіляко підтримують "русский мир" і путінський режим, тепер не можуть не визнати, що в Криму зараз напівпорожні пляжі. Кількість бронювань готелів росіянами в окупованому Криму у другій половині липня скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Комерсант", з посиланням на комерційного директора туроператора "Алеан" Оксану Булах.

Розпал курортного сезону: стало відомо – чи боятися росіяни їхати до Криму

Відпочинок у Криму. Фото з відкритих джерел

Зменшилася вартість відпочинку в окупованому Криму – в середньому на 15-20%. Готелі на півострові в середньому завантажені на 50-60%.

Комерційний директор готелю Ribera Resort & SPA Олена Печериця основною причиною падіння попиту на відпочинок на острові вважає транспортні обмеження, а також психологічний страх сімей з дітьми. Щоб хоч якось урятувати ситуацію власники отелів та санаторіїв спробували залучити росіян зниженням цін. Так у різних готелях у липні зниження цін сягало 25%, чого раніше ніколи не було, враховуючи самий пік сезону відпусток.

Представники окупаційної влади в АР Крим заявляють, що ситуація із запиленістю готелів кардинально погіршилася після атаки дронів на Кримський міст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини