Головна Новини Суспільство події Розкриваємо цифри: скільки Харлан заробила на Олімпіаді-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкриваємо цифри: скільки Харлан заробила на Олімпіаді-2024

На Олімпіаді в Парижі фехтувальник завоювала золоту та бронзову медалі

12 серпня 2024, 20:02
Поділіться публікацією:

Ольга Харлан стала зіркою літніх Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, завоювавши золоту та бронзову медалі. Ці нагороди принесли їй титул найтитулованішої спортсменки України.

Розкриваємо цифри: скільки Харлан заробила на Олімпіаді-2024

Скільки Харлан заробила за здобуті медалі Олімпіади-2024

Літні Олімпійські ігри в Парижі завершилися і Україна може пишатися успіхами своїх атлетів. Особливо виділилася Ольга Харлан, яка виграла золото та бронзу у фехтуванні на шаблях. Це значне досягнення для 33-річної спортсменки, яка вже багато років приносить славу своїй країні.

Ольга Харлан вперше виступила на Олімпійських іграх у 2008 році у Пекіні, де й здобула свою першу золоту медаль. Цей успіх став початком її зоряного шляху. Потім були Олімпіади в Лондоні і Ріо, де вона завоювала бронзу в особистих змаганнях і срібло в командних. Незважаючи на невдачу на Іграх-2020 у Токіо, Харлан зуміла відновити свої позиції в Парижі, завоювавши золото та бронзу.

Окрім спортивних досягнень, Ольга також здобула значні грошові премії протягом своєї кар'єри. Її доходи з Олімпіад склали близько 495 тисяч доларів США, включаючи 100 тисяч за перемогу в Пекіні, 55 тисяч у Лондоні, 135 тисяч у Ріо та вражаючі 205 тисяч за останні змагання у Парижі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Незвичайна можливість для любителів спорту та благодійності: стати володарем шаблі олімпійської чемпіонки Ольги Харлан. Цей унікальний лот виставлено на благодійному аукціоні, який організував фонд Сергія Притули. Зібрані кошти підуть на закупівлю сучасних автоматизованих турелів "ШаБля", що посилить обороноздатність України.                                  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини