Головна Новини Суспільство події Розкрито особу власника Hamster Kombat: ним виявився російський підприємець
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрито особу власника Hamster Kombat: ним виявився російський підприємець

Російський бізнесмен Едуард Гуринович став власником популярної гри Hamster Komba

22 липня 2024, 21:00 comments2311
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що за популярною грою Hamster Kombat стоїть підприємець із Росії. У російський ЗМІ повідомили, що бізнесмен Едуард Гуринович набув ексклюзивних прав на торгову марку і візьме на себе розвиток проекту.

Розкрито особу власника Hamster Kombat: ним виявився російський підприємець

Ідентифіковано власника Hamster Kombat

Зв'язок Гуриновича з грою було розкрито завдяки його заявці до Роспатенту на реєстрацію товарного знаку Hamster Kombat. Цей крок підтвердив його ексклюзивні права на бренд та намір розвивати проект. Цікаво, що патент не згадує будь-які фінансові аспекти гри, такі як виплати або інші послуги.

Розкрито особу власника Hamster Kombat: ним виявився російський підприємець  - фото 2

Хто такий Едуард Гуринович?

Едуард Гуринович – відома постать у російській бізнес-спільноті. Він входить до рейтингу Forbes "30 до 30" за 2019 рік та має успішний досвід у сфері онлайн-бізнесу та інвестицій.

Розкрито особу власника Hamster Kombat: ним виявився російський підприємець  - фото 3

Раніше були припущення про зв'язок Hamster Kombat із російськими розробниками. Цей факт викликав занепокоєння в українських гравців через потенційні ризики безпеки. Однак офіційних підтверджень цього зв'язку не було досі.

Hamster Kombat — це гра всередині месенджера Telegram, де користувачі заробляють внутрішньоігрову валюту, клацаючи по картинці з хом'яком. За три місяці з моменту запуску гра привернула увагу 239 мільйонів людей, за даними Павла Дурова.

Крім того, офіційна сторінка Hamster Kombat у Telegram посідає перше місце у світовому рейтингу Телеграм-каналів. Понад 50 мільйонів людей підписалися на канал із моменту появи гри.

Нагадаємо, що 8 липня для фанатів Hamster Kombat стало важливим днем – на криптобіржі Bybit стартував премаркет монети HMSTR. Ціна стартувала з усього $0.001 за токен і вже досягла $0.18. На Bybit ще не реалізували функцію конвертації ігрових балів у токени. Це станеться лише після офіційного лістингу монет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини