Головна Новини Суспільство події Розгортається битва за Донбас: ворог гарячково перекидає все, що може, на схід України
commentss НОВИНИ Всі новини

Розгортається битва за Донбас: ворог гарячково перекидає все, що може, на схід України

Окупанти отримують додаткові сили у Білгороді, щоб поповнити свої втрати в Україні

9 квітня 2022, 08:57 comments2810
Поділіться публікацією:

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтверджують, що ворог готує масштабний наступ на сході України. Головна мета не лише весь Донбас, а й Харків як ключове місто, яке Кремлю дуже важливо взяти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це начальник ГУР Кирило Буданов розповів в інтерв'ю каналу "CNN".

Розгортається битва за Донбас: ворог гарячково перекидає все, що може, на схід України

Карта бойових дій в Україні. Фото: Думская

За інформацією української розвідки, перегрупування російських військ йде в місто Ізюм, куди вони заходять через білгородський напрямок. У Білгороді окупанти відновлюють свої сили та поповнюють запаси і далі вже перетинають український кордон.

Кирило Буданов вважає, що завдання ворога – це перемога у битві за Маріуполь та Харків, якщо ці два ключові міста опиняться під контролем російських окупаційних військ, тоді можна прогнозувати, що ворог знову спробує зробити другий ривок бік Києва та спробувати окупувати столицю України.

Зазначимо, в Генштабі ЗСУ в ранковому зведенні вже підтверджують, що противник уже якісь день поспіль проводить безуспішні спроби взяти низку населених пунктів на Донецькому напрямку. Основні зусилля зосереджують на взятті під контроль населених пунктів Рубіжне, Нижнє, Попасна та Новобахмутівка та встановленні повного контролю над містом Маріуполь. Але сили ООС не дають жодного шансу противнику піти вперед.

Читайте на порталі "Коментарі" — Денис Монастирський розповів, як окупанти приховували сліди своїх тортур над людьми на Київщині. Слідчим та криміналістам знадобиться чимало часу, щоб розкрити усі злочини російських військових та розботу вдже розпочато.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини