Головна Новини Суспільство події Російського актора видворили з України і закрили в'їзд
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського актора видворили з України і закрили в'їзд

Кирило Гребенщиков змушений повернутися в Росію

19 листопада 2020, 13:03 comments1541
Поділіться публікацією:

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму. Про це "Українській правді" повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Російського актора видворили з України і закрили в'їзд

"Громадянин РФ, Кирило Гребенщиков, прибув в аеропорт" Бориспіль "рейсом з Мінська. За словами чоловіка, в Україні він планував приєднатися до телевізійних зйомок. Під час прикордонного оформлення співробітники Державної прикордонної служби України встановили, що росіянин незаконно відвідував тимчасово окуповану територію АР Крим, де брав участь у зйомках. Такими діями він порушив вимоги законодавства України про порядок в'їзду на ТОТ України та виїзду з неї", — заявив Демченко.

Водночас людина навідріз відмовлялася визнати відвідування анексованою Росією української території. Але і пояснити прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" своє торішнє перебування в Криму також не зміг.

Як результат, прикордонники відмовили йому у в'їзді та винесли рішення про трирічну заборону на в'їзд в Україну. Зараз росіянина повернули зворотним рейсом до Білорусі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", розкрито зміст заповіту Армена Джигарханяна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини