Головна Новини Суспільство події Російський олігарх, який опинився під санкціями, продає відомий футбольний клуб: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський олігарх, який опинився під санкціями, продає відомий футбольний клуб: подробиці

Абрамович продає Челсі, бо йому загрожують санкції

2 березня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Швейцарський мільярдер Хансйорг Вісс повідомив, що має пропозицію стосовно того, щоб придбати футбольний клуб "Челсі", власником якого є  мільярдер Роман Абрамович з Росії. Він  лякається санкцій. Про це інформує The Guardian.

Російський олігарх, який опинився під санкціями, продає відомий футбольний клуб: подробиці

Роман Абрамович намагається продати "Челсі" (фото з відкритих джерел)

 До олігарха  можуть застосувати  санкції посадовці з Великої Британії з причини збройної агресії  Росії на Україну. Саме з цієї причини  з'явилася інформація стосовно продажу  ФК "Челсі".

Вісс  сказав, що йому надали пропозицію увійти в консорціум, де буде зібрано  шість-сім інвесторів, для  того, щоб придбати відомий клуб.  Мільярдер зазначив, що Абрамович  вимагає дуже високу ціну.

За його словами, російський олігарх хоче якнайшвидше реалізувати свої маєтки на території Британії, так само швидко він хоче продати цей футбольний клуб.  Він та ще троє людей  мають пропозицію придбати Челсі в Абрамовича. Швейцарець каже, що почекає кілька днів, бо теперішній російський  власник клубу просить за нього велику суму.

" Ви знаєте, Челсі винен йому £2 млрд, але у Челсі немає грошей", — зазначив про це Вісс.

Зараз офіційної заяви від "Челсі" ще не з’явилось.

Важливо, що Роман  Абрамович купив цей відомий клуб в 2003 році. За  всі ці роки "Челсі" п'ять разів перемагав в  англійській  Прем'єр-лізі, двічі виграв  Лігу чемпіонів і ще — двічі Лігу Європи.

При цьому,  Абрамович посідає 12 місце в рейтингу самих багатих людей Росії за версією Forbes, а його капітали  оцінюються в 14,5 мільярда доларів.

Важливо, що вже повідомлялось про те, що російський мільярдер і власник британського футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович виставив на продаж свій розкішний котедж в британській столиці,  аби  в цьому випадку    не попасти під санкції, які  ввела Британія стосовно Росії за її вторгнення в  Україну.

Нагадуємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Дипломатична ситуація та санкції проти Росії: хто ще виступив проти агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини