Головна Новини Суспільство події Російські окупанти в Енергодарі заблокували мерію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти в Енергодарі заблокували мерію (ВІДЕО)

В Енергодарі російські загарбники розбили вікно, пролізли до будівлі міськради та зачинилися зсередини, не пускаючи місцеву владу

5 березня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

В Енергодарі (Запорізька область), де розташована АЕС, ситуація залишається загостреною, оскільки російські військові увійшли до міста і вночі, як виявилося, пролізли до будівлі мерії та заблокували вхід. Про це на своєму Telegram — каналі повідомив глава міста Енергодар Дмитро Орлов.

Російські окупанти в Енергодарі заблокували мерію (ВІДЕО)

Окупанти в Енергодарі заблокували мерію (фото з відкритих джерел)

"Міська влада у повному складі прийшла на роботу, але потрапити до будівлі мерії ми не змогли. Окупанти замкнули двері", — зазначив він.

Дмитро Орлов зазначив, що зараз разом з іншими співробітниками шукатиме інше місце для роботи, щоб забезпечити життєдіяльність міста в окупації. Але, попри все, Енергодар був і залишається Україною.

На кадрах видно, що окупанти розтрощили вікно на вхідних дверях.

Нагадаємо, що 3 березня, близько 100 одиниць військової техніки росіян зайшли до міста Енергодар, жителі намагалися чинити опір, на блокпостах продовжувався бій. Загарбники відкривали вогонь за мирним населенням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міський голова Енергодару Дмитро Орлов поінформував, що на території міста після обстрілу російських окупантів уже немає водопостачання, у деяких мікрорайонах немає електричного освітлення.

Читайте також, що на сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили про те, що пожежу на території Запорізької АЕС у місті Енергодар було ліквідовано. Там вночі внаслідок обстрілу російських окупантів сталася пожежа. Співробітники станції вночі відключили 3-й енергоблок, із 6 енергоблоків працює один. Займання сталося у приміщенні навчально-тренувального корпусу, там горіло три верхні поверхи п'ятиповерхової будівлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини