Головна Новини Суспільство події Російські бомбардувальники взяли курс "на територію НАТО": як відреагували в Альянсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські бомбардувальники взяли курс "на територію НАТО": як відреагували в Альянсі

ВПС Данії вчасно перехопили два російські бомбардувальники

14 серпня 2023, 14:30
Поділіться публікацією:

Військово-повітряні сили Данії перехопили два російські бомбардувальники, які летіли "на територію НАТО". Як передає портал "Коментарі", про це заявили у Військово-повітряних силах Нідерландів, повідомляє Sky News.

Російські бомбардувальники взяли курс "на територію НАТО": як відреагували в Альянсі

ВПС Данії перехопили два російські бомбардувальники. Фото: Getty Images

Наголошується, військово-повітряні сили Данії перехопили два російські бомбардувальники, які летіли над Данією і в повітряну зону, за якою від імені НАТО спостерігали Нідерланди.

Голландські F-16 були підняті та підготовлені до перехоплення бомбардувальників, перш ніж вони змогли увійти до повітряного простору НАТО. Однак російські літаки розгорнулися перед тим, як офіційно перетнути територію Нідерландів після того, як їх перехопили данські літаки.

Варто зазначити, що авіація країн НАТО систематично перехоплює російські літаки та винищувачі, які свідомо провокують сили Альянсу. Лише у липні британська авіація перехопила літак та винищувачі країни-агресора біля Естонії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини