Головна Новини Суспільство події Росіянка влаштувала провокацію в центрі Одеси: реакція правоохоронців шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка влаштувала провокацію в центрі Одеси: реакція правоохоронців шокує

Громадянка РФ влаштувала в Одесі провокацію в інтересах ворога, втім її навіть не помістили в СІЗО

сьогодні, 17:51
Поділіться публікацією:

Журналіст Денис Казанський розповів про "неймовірну історію", яка сталася в Одесі. Там 7 жовтня жінка на ім'я Олена Чесакова спробувала вивісити в центрі міста російський прапор. Це побачили місцеві жителі, які затримали Чесакову та передали поліції.

Росіянка влаштувала провокацію в центрі Одеси: реакція правоохоронців шокує

Олена Чесакова

Після цього, російські ЗМІ та колишній нардеп колаборант Олег Царьов почали розповсюджувати фейк про те, що жінку нібито вбили у СІЗО. Втім, після того, як інформація була спростована, почали ліпити із Чесакової героїню, і видавати її історію як доказ того, що жителі Одеси чекають на Росію.

"Проте досить швидко з'ясувався маленький нюанс. Олена Чесакова не з Одеси. Олена Чесакова — росіянка, яка переїхала до Одеси із Пєрмі. Її мати дала інтерв'ю російським журналістам, у якому розповіла, що Чесакова завжди ненавиділа українців та українську мову. При цьому назад у рідну Пєрмь повертатися, звісно, ​​не хотіла. Вважала за краще жити в Україні та ненавидіти людей навколо", — розповів Казанський.

При цьому, каже журналіст, мати Олени Чесакової розповіла, що також є "росіянкою в душі", і що живе зараз у Чехії. У рідну Росію теж не хоче, і воліє жити в Європі, користуючись безвізом по паспорту ненависної України. При цьому журналіст припустив, що, можливо, вона навіть отримує виплати, як біженка з України.

Найдивовижніше, каже Казанський, що Олену Чесакову, яка є відкритим ворогом та провокатором, яка цілеспрямовано розпалює ненависть та працює на російську пропаганду, навіть не закрили у СІЗО, а відправили під домашній арешт. З якого вона, можливо, втече або вже втекла, додав Казанський.

"Тобто поки Росія мучить наших людей у ​​полоні (нещодавно українську журналістку Вікторію Рощину закатували до смерті), ми відпускаємо росіянку, яка відкрито працює на ворога. Замість того, щоб обміняти її та врятувати когось із наших – даємо провокаторці можливість просто втекти. А наших як витягувати потім?" — відзначив Казанський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у російському полоні загинула українська журналістка Вікторія Рощина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини