Головна Новини Суспільство події Росіяни шоковані: у мультику показали, як Китай звільнятиме РФ від фашистів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни шоковані: у мультику показали, як Китай звільнятиме РФ від фашистів (ВІДЕО)

Художник-мультиплікатор Олег Куваєв випустив антивоєнний епізод. "Ця війна – це ганьба Росії та прокляття", – каже головна героїня

12 липня 2022, 11:15 comments2208
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що в Росії легендарний мультсеріал "Масяня" під забороною все ще багато росіян дивиться мультфільм у ютуб. Творці мультсеріалу випустили шикарний новий епізод, у якому росіянам показали, що таке війна, помінявши місцями українців росіян, показавши, як почувається людина, коли накривають ракетами та бомбами мирні міста РФ і людям доводиться рятуватися втечею або ховаючись у бомбосховищах.

Росіяни шоковані: у мультику показали, як Китай звільнятиме РФ від фашистів (ВІДЕО)

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Абсолютно не дарма 162-й епізод, створений мультиплікатором Олегом Куваєвим, отримав назву "Санкт-Маріубург". Таким чином автор хотів провести паралель із тими подіями, що сталися в українському Маріуполі, коли окупанти фактично стерли величезне місто з землі, знищивши всю громадянську інфраструктуру.

За вигаданим Куваєвим сюжетом, нібито китайці напали на росіян, щоб "врятувати мирне населення від російських фашистів". І знову проводить паралель із нападом росіян на Україну. Адже офіційно, говорячи про причину нападу та вторгнення російських військ, Путін та інші спікери Кремля розповідають про вигаданих фашистів в Україні.

У мультфільмі показані всі ті страхіття, які через росіян доводиться переживати українцям.

"Знаєте, людей від тварин відрізняє почуття емпатії. Ця війна – страшна ганьба Росії та прокляття, а окупанти та вбивці горітимуть у пеклі. Вибачте, що мультик вийшов не смішний, але які веселощі, коли скільки людей помирають щодня?", — сказала Масяня наприкінці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — футболу та кіна не буде: Ахметов кинув Зеленському виклик, натякнувши, що вмиває руки.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Ахметов зробив заяву, яка передає свій бізнес державі: про що йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини