Головна Новини Суспільство події Ахметов зробив заяву, що передає свій бізнес державі: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ахметов зробив заяву, що передає свій бізнес державі: про що йдеться

Бізнесмен зазначив, що він ухвалив вимушене рішення про вихід своєї інвестиційної компанії SCM із медійного бізнесу

11 липня 2022, 18:08 comments1293
Поділіться публікацією:

Найбагатша людина України, відомий український бізнесмен Рінат Ахметов заявив, що змушений вивести свою інвесткомпанію SCM із медійного бізнесу, цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних та супутникових телевізійних ліцензій своїх каналів, ліцензій друкованих медіа в Україні. Також припиниться діяльність онлайн-медіа МДУ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві Ріната Ахметова на сайті SCM.

Ахметов зробив заяву, що передає свій бізнес державі: про що йдеться

Рінат Ахметов. Фото: із відкритих джерел

Своє рішення Рінат Ахметов пояснив тим, що почав діяти так званий антиолігархічний закон (закон "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті" (олігархів), де якраз є пункт про те Якщо людина володіє медіактивами, то вона зараховується до олігархів.

Ахметов заявив, що особисто ніколи не вважали себе олігархом. При цьому бізнесмен звертає увагу на те, що державі він передає свій бізнес вимушено, тому що продати свій бізнес на ринкових умовах за півроку, коли в країні війна нереальна.

Рінат Ахметов наголосив, що його медіа-холдинг складається із супутникових телевізійних каналів, інтернет-ресурсів, друкованих ЗМІ та сучасної виробничої медійної екосистеми. Загалом бізнесмен оцінив обсяг інвестицій, який вклав у свої медіаресурси 1,5 млрд. доларів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна знайшли виправдання удару по Тимчасовому Яру, де понад 20 убитих та безліч поранених. Запевняють, що завдавали удару і виключно по "націоналістах".

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар РНБО Олексій Данілов потролив Путіна, оцінивши удари ЗСУ по складах із боєприпасами та заявивши, що це українське військо ще навіть не починало, але західна зброя вже змінює хід війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

12 липня 2022, 07:50

Зеленский умеет вынуждать. Как не допустить рождение нового путина?

Микола

11 липня 2022, 18:27

Один із наших президентів України в інтерв'ю американському журналісту говорив: А шо в етом плохово, шо я поддєрживал етіх страусов...

Микола

11 липня 2022, 18:23

Один із наших президентів в інтерв'ю американському журналісту говорив: А шо в етом плохово, шо я поддєрживал етіх страусов...


Новини