Головна Новини Суспільство події Росіяни намагалася влаштувати «Боїнг-2» – СБУ завадила супротивнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагалася влаштувати «Боїнг-2» – СБУ завадила супротивнику

Наразі тривають слідчо-оперативні дії щодо встановлення всіх обставин викритого злочину та притягнення до відповідальності його організаторів

1 травня 2022, 13:47 comments2107
Поділіться публікацією:

Українським спецслужбам вдалося знешкодити ворожу ДРГ, яка збиралася збити пасажирський літак, після чого, як це вже було з малазійським Боїнгом у небі над Донбасом, звинуватити у цьому українських захисників та союзників України, які надають Києву військову допомогу. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ у Facebook.

Росіяни намагалася влаштувати «Боїнг-2» – СБУ завадила супротивнику

Боїнг. Фото: з відкритих джерел

Результатом багатоетапної спецоперації СБУ стало затримання та нейтралізація глибоко законспірованої російської диверсійно-розвідувальної групи. Почерк росіян добре відомий. Знову мали постраждати мирні громадяни, причому Білорусі чи Росії. Російські терористи мали намір збити повітряне судно в небі над однією з цих країн.     

Після теракту Росія мала намір виставити звинувачення Україні, а також тим країнам, які постачають в Україні оборонне озброєння, аби стримувати російську агресію. Для того щоб провокація вдалася, противник збирався обстріляти пасажирський літак зенітно-ракетним комплексом (ПЗРК) Stinger.

Завдання агентурної групи якраз і полягало в тому, щоб викрасти та потай доставити іноземний ПЗРК з території України на територію країни-агресора.

СБУ стало відомо, що до складу ДРГ входило дві особи з подвійним громадянством та завербований ними спільник. Спецоперація пройшла успішно – працівниками СБУ затримано всіх злочинців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, чому для РФ важливо було захопити Херсон і тепер Кремль дає завдання нізащо не складати зайнятих позицій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

1 травня 2022, 13:24

С какого х... сайт напичкан сектантской пропагандой???


Новини