Головна Новини Суспільство події Росіяни на полі бою будуть вражені: нардеп розповів про швидкий перелом у війні з росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни на полі бою будуть вражені: нардеп розповів про швидкий перелом у війні з росією

Західне озброєння та боєприпаси вже надходять - це може допмогти Україні піти у контрнаступ

3 травня 2022, 12:58 comments1589
Поділіться публікацією:

Перемога України у війні з росією може бути набагато ближчою, ніж багатьом здається. В першу чергу свою роль може зіграти військова допомога Заходу, яка с кожним днем посилюється. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише  нардеп Єгор Чернєв, який щойно повернувся з короткого відрядження із Заходу України, де зустрічався з представниками американської адміністрації, нашими військовими та митниками.

Росіяни на полі бою будуть вражені: нардеп розповів про швидкий перелом у війні з росією

Єгор Чернєв. Фото: Фейсбук Єгора Чернєва

"Західне озброєння та боєприпаси вже надходять. На складах "товар" практично не ночує – все одразу везеться на фронт. Це те важке озброєння, яке дуже скоро повністю змінить хід війни. Відбувається постійний в'їзд та виїзд з території України наших військових: одні повертаються з навчання на фронт, інші їдуть за кордон освоювати високотехнологічне озброєння. Ми готуємо якісно нову сучасну армію", – розповів Єгор Чернєв. 

Він додав, обладнання Starlink надходить у значних обсягах та розподіляється для фронту та громадських потреб по мірі необхідності. Ніхто в Україні у випадку надзвичайних ситуацій без інтернету не залишиться. 

"Американські посадовці, з якими я зустрічався, говорять про те, що найближчим часом поставки будуть суттєво збільшуватися, зокрема з'являться нові види найбільш сучасного озброєння. Росіяни на полі бою будуть вражені. У прямому і переносному сенсі. Всі західні колеги, з якими я спілкувався, впевнені у нашій перемозі і готові йти з нами до кінця. Віримо у ЗСУ, наших союзників та у самих себе! І жодних сумнівів у нашій перемозі!", – резюмував нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Генштабі показали, що роблять січеславські "боги війни" з ворогом на сході країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини