Головна Новини Суспільство події Росія випустила вісім ракет по Яворівському військовому полігону під Львовом
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія випустила вісім ракет по Яворівському військовому полігону під Львовом

Кількість постраждалих унаслідок удару уточнюється

13 березня 2022, 08:30 comments2348
Поділіться публікацією:

Під Львовом ворог здійснив авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон). За попередніми даними, по об'єкту було випущено 8 ракет. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Росія випустила вісім ракет по Яворівському військовому полігону під Львовом

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Глава ОВА зазначив, що поки що встановлюється, чи є постраждалі від удару окупаційних військ чи ні.

Також своїм коментарем поділився радник голови МВС Вадим Денисенко. Він зазначив, що, точно потрапивши до Яворівського військового полігону, росіяни намагаються показати українцям і всьому світу, що Росія може дістатися практично в будь-яку точку України і зараз у країні немає безпечного місця, де можна було б сховатися.

Також раніше була інформація, що у Львові вперше з початку війни було оголошено повітряну тривогу. Також було чутно кілька вибухів. Пізніше місцевий депутат Ігор Зінкевич повідомив, що вибухи було чутно, бо спрацювала українська ППО, російські ракети були збиті.

Зазначимо, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив початок повномасштабної війни в Україні, яку він назвав "спеціальною військовою операцією". Прорахувавшись із тактикою наземна військова операція ворожих сил захлеснулася. Ворог не зумів у найкоротший термін виконати поставлені завдання. У результаті в Москві вирішили завдавати ударів по мирних українських містах, використовуючи авіацію. Противник спочатку бомбив військові об'єкти, а потім атакував такі міста, як Київ, Чернігів, Суми, Охтирку, Маріуполь, Харків, Херсон та Житомир.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов розповів, що чекає на російські війська, якщо вони спробують завдати удару по конвою із озброєнням для України, який доставляє НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини