Головна Новини Суспільство події Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: у ОП відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: у ОП відреагували

Глава ОП нагадав, що українська армія вже зламала попередні плани окупантів.

22 квітня 2022, 13:25 comments1929
Поділіться публікацією:

Плани російської армії у "другій фазі спецоперації" щодо встановлення повного контролю над сходом та півднем України прокоментував глава Офісу президента України Андрій Єрмак. Він нагадав, що у Кремлі вже мали свої завдання та цілі, який зруйнували ЗСУ та український народ. Як передає видання "Коментарі", про це Єрмак написав у себе в Telegram.

Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: у ОП відреагували

Офіс президента. Фото: Українска правда

Глава ОП зазначив, що Росія озвучила свої плани під час продовження війни в Україні. Розрахунок на те, що російським військам вдасться окупувати схід і південь і при цьому завдавати великих економічних втрат Україні. При цьому Київ має свої плани та свої варіанти щодо захисту української території. При цьому важливо розуміти, що українській армії вже вдалося повністю зламати хід війни та зруйнувати плани окупанта.

Андрій Єрмак також додав, що ця війна йде за волю України. Тому перемога буде на боці України, в цьому ніхто не вагається.

Зазначимо, Росія, яка постійно заявляла, що не має на меті повної окупації України і повалення української влади тепер заявляє, що, як мінімум, частина України їй таки потрібна. Повний контроль над Донбасом у Кремлі пояснюють необхідністю прокласти сухопутний коридор до анексованого Криму з метою подальшого "впливу на життєво важливі об'єкти ЗСУ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні повідомили, що за кількістю танків Україна вже перевершує Росію на фронті. Це стало можливим завдяки допомозі Україні з боку європейських союзників. При цьому у США заявили, що танки Україні не передавали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини