Головна Новини Суспільство події Росія може відкрити новий фронт – у Генштабі назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може відкрити новий фронт – у Генштабі назвали напрямок

Українські військові припускають провокації на кордоні

2 квітня 2022, 08:10 comments5265
Поділіться публікацією:

На окупованій Росією території Молдови – Придністров'я почалися передислокації військ окупанта. Все це може свідчити про деякі речі – або ворог намагається використати психологічний момент у війні, показуючи, що готовий наступати за новим напрямом, або у Москві дійсно вирішили вторгатися в Україну ще з одного напряму. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Росія може відкрити новий фронт – у Генштабі назвали напрямок

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Одночасно посилено роботу щодо залучення підрозділів російських військ, що базуються в Придністровському регіоні Республіки Молдова, для проведення провокацій та демонстрацій на кордоні з Україною. Відзначено передислокацію російських військ і підрозділів так званої Придністров'я-Молдавської Республіки з метою підготовки до демонстрації готовності до наступальних і, можливо, бойових дій проти України.

Також у Генштабі ЗСУ нагадують, що 1 квітня цього року Міноборони російської федерації вирішило провести військові збори з резервістами з 4 по 23 травня 2022 року.

У зведенні зазначають, на тимчасово окупованих територіях російський ворог продовжує вчиняти протиправні дії та, в порушення міжнародного гуманітарного права, викрадає місцевих жителів, снаряди в житлових районах, міни в цивільній інфраструктурі, мародерство.

Ворог продовжує нести значні втрати на Луганщині. Таким чином, у місті Алчевськ місцевий госпіталь з району бойових дій поблизу села Попасна отримав близько 30 поранених окупантів-кадирівців.

За наявною інформацією, загиблих російських окупантів залишили на полі бою. При цьому, минулого тижня непоправна втрата особового складу в підрозділах так званого 2-го армійського корпусу склала близько 800 осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" – після телефонної розмови з Путіним у Ердогана змінили риторику. Про зустріч Зеленського та Путіна найближчим часом вже не йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мойша

2 квітня 2022, 07:28

Президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни президент рф здохни.За смерть украінців і малолітніх украінських невинних дітей.

Мойша

2 квітня 2022, 07:24

Смерть москальні!!!!!!!!!


Новини