Головна Новини Суспільство події Росія дістала ракетами Кіровоградську область: основний удар прийняв аеропорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія дістала ракетами Кіровоградську область: основний удар прийняв аеропорт

Російські війська завдали ракетного удару по інфраструктурі аеродрому міста Олександрія

16 квітня 2022, 08:17 comments1944
Поділіться публікацією:

Ворожі сили завдали ракетного удару по аеродрому міста Олександрія увечері 15 квітня. Постраждала інфраструктура аеропорту. Як передає портал "Коментарі", про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив мер Олександрії Сергій Кузьменко.

Росія дістала ракетами Кіровоградську область: основний удар прийняв аеропорт

Ракетні удари. Фото: з відкритих джерел

Подробиці про те, куди саме було завдано ракетного удару і чи є постраждалі – не повідомляється. Відомо лише, що удару було завдано о 22:26. Наразі тривають аварійно-рятувальні роботи.

Зазначимо, у цей час повітряна тривога тривала на Кіровоградщині близько години. Також звучала сирена, яка сигналізує про повітряну тривогу вночі та під ранок. Але така ситуація в більшості областей України, які ворог намагається обстрілювати ракетами, завдаючи шкоди інфраструктурі міст та сіл.

З перших днів російського вторгнення окупанти намагаються завдавати ударів по аеропортах практично всіх областей України. Ворог обстрілює навіть ті об'єкти, які або давно не використовуються, або не мають жодного стратегічного значення для країни. Також ворог завдає ракетних ударів по мирних містах, прямо посеред житлових кварталів, де не було і немає жодних військових об'єктів. Ракетний обстріл окупанти продовжили навіть після того, як зрозуміли, що всю Україну взяти РФ не під силу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські війська готуються не лише до масованого наступу на сході України з метою вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, а й готуються до того, щоб піти у наступ у Херсонській області. Завдання те саме – вийти на адміністративні межі області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини