Головна Новини Суспільство події Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів

Проти того, щоб продовжувати відстоювати інтереси Росії, висловився вчений світового масштабу, професор міжнародного права Паризького університету Алан Пелле

6 квітня 2022, 16:37
Поділіться публікацією:

Більше не збираються продовжувати співпрацю з Росією навіть її адвокати в Міжнародному суді ООН. Вони висловили переконання, що більше не бачать можливості представляти країну, яка відверто порушує права людей та є міжнародним злочинцем. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook написав відомий український адвокат Валерій Кострюков.

Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів

Прапор Росії. Фото: Getty Images

Фактично адвокати відмовилися захищати країну-агресора у судовому процесі, який проти Росії вже запустила Україна.

Категорично проти того, щоб продовжувати відстоювати інтереси Росії висловився вчений світового масштабу, професор міжнародного права Паризького університету Алан Пелле. До 24 лютого, як Путін наказав розпочати наступ на Україну, він бездоганно відстоював інтереси РФ у Міжнародному суді ООН.

Читайте на порталі "Коментарі" — голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай просить мешканців Луганщини не гаяти дорогоцінний час і вже зараз збирати речі та їхати з області. Гайдай розповів, що російські окупаційні війська продовжують стягувати живу силу та військову техніку, щоб через 3-4 дні розпочати масований наступ. Губернатор вважає, що ворог кине всі свої сили, аби вийти на адміністративні кордони на Луганщині. При цьому Сергій Гайдай заявив, що непрохані російські гості вже готові зустрічати українські захисники.

Також видання "Коментарі" — у Володимира Путіна все ж таки розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ і дали команду військам відійти з київського та чернігівського напрямків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини