Головна Новини Суспільство події Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції

Дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся до МВС, Генпрокуратури, кіберполіції, соціальних служб для встановлення фактів і відповідного реагування

16 березня 2021, 10:42 comments1485
Поділіться публікацією:

Мати 8-річної Мілани, чий роман з 13-річним підлітком розбурхав Мережу, викликали на допит правоохоронці Київської обласної поліції. Дану інформацію оприлюднили в ТСН.ua.

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що сама мати малолітньої дівчинки, не бачить нічого поганого в стосунках між її дочкою і 13-річним блогером Пашею, пояснюючи, що "це — їхнє життя".

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції  - фото 2

Втім, на ситуацію з дітьми також відреагував Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба. За словами дитячого омбудсмена, контент, який поширюють Мілана з Пашею, може негативно відбитися на психоемоційному розвитку і мати руйнівний вплив на багатомільйонну аудиторію інших дітей. Кулеба також повідомив, що подав відповідне звернення до "МВС, Генпрокуратури, кіберполіції, соціальних служб для встановлення фактів і відповідного реагування".

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції  - фото 3

Нагадаємо, що користувачів популярних соціальних мереж не на жарт схвилювала новина, що 8-річна дівчинка Мілана М * перебуває у стосунках із 13-річним підлітком Пашею П*. Пара активно демонструє подробиці свого життя, розміщує фотографії поцілунків і обіймів, Восьмирічна дівчинка має досить велику аудиторію в Instagram — понад 480 тисяч підписників, а також близько шести мільйонів фоловерів на популярному сервісі з розміщення відеороликів. Саме тут вона активно ділиться подробицями особистого життя.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що в столиці італійського острова Сицилія Палермо десятирічна дівчинка померла після того, як спробувала повторити небезпечний челендж в популярній соціальній мережі TikTok.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини