Головна Новини Суспільство події Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: дідусем дівчинки виявився чиновник Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: дідусем дівчинки виявився чиновник Верховної Ради

Сергій Шумейко є головним консультантом секретаріату Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики

16 березня 2021, 15:24
Поділіться публікацією:

Дідусь восьмирічної моделі Мілани, чиї стосунки з 13-річним підлітком викликали в суспільстві шок, є чиновником парламенту України. Сергій Шумейко обіймає посаду головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: дідусем дівчинки виявився чиновник Верховної Ради

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера - фото з відкритих джерел

Джерело повідомляє, що на одній зі сторінок Мілани в соціальних мережах, серед родичів, а саме в графі "дідусь" був зазначений Сергій Шумейко. Дата народження чоловіка — 1962 рік.

Журналісти з'ясували, що людина з аналогічним ім'ям є чиновником апарату ВР. Вони додзвонилися до Сергія Шумейка,  і той підтвердив, що восьмирічна Мілана його онучка.

На питання про те, як він ставиться до того, що відбувається навколо дівчинки і її 13-річного друга Паші, чиновник відповів:

"Я не особливо цим цікавлюся, я не звертаю на це уваги. У неї є мати, у неї є своя якась думка".

Нагадаємо, що мати 8-річної Мілани, чий роман з 13-літнім підлітком розбурхав Мережу, викликали на допит правоохоронці Київської обласної поліції. Втім, на ситуацію з дітьми також відреагував Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба. За словами дитячого омбудсмена, контент, який поширюють Мілана з Пашею, може негативно відбитися на психоемоційному розвитку і мати руйнівний вплив на багатомільйонну аудиторію інших дітей.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що 8-річна киянка Мілана М* перебуває у стосунках із 13-річним підлітком Пашею П*. Пара активно демонструє подробиці свого життя, розміщує фотографії поцілунків і обіймів.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Наталья

17 березня 2021, 11:57

Ребята, слишком много шума из ничего. Ребята блогеры и решили этим поднять подписку и подзаработать денюжку. Это же так понятно. А если серьезно, то мы еще в детском саду выходим замуж или женимся, т.к. начинаем осознавать себя по половому признаку, нет ничего страшного в этом. Дети сейчас взрослеют быстрее, через мерная информация о сексе и любви в фильмах и в инете.


Новини