Головна Новини Суспільство події РНБО наклала санкції на Parimatch на 50 років
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО наклала санкції на Parimatch на 50 років

Компанія Parimatch звернулася до президента через санкції РНБО

11 березня 2023, 15:28
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб, серед яких і українці. Про це свідчить указ президента №145/2023 від 10 березня 2023 року. Серед тих, проти кого запроваджено санкції – Parimatch. У компанії вже звернулися до глави держави

РНБО наклала санкції на Parimatch на 50 років

Parimatch. Фото: з відкритих джерел

Згідно з президентським указом санкції введено, як проти російських, так і проти українських беттингових компаній. До останніх належить і Parimatch, на яку тепер наклали санкції. У компанії вже відреагували та звернулися до президента України.

"Після початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України окремими працівниками Служби безпеки України створюється тиск на компанію", – стверджують там.

За словами компанії, представники СБУ нібито блокували роботу платіжних систем, створювали підстави для відкриття кримінальних справ за статтями "державна зрада" та "здійснення колабораційної діяльності", а також "фальсифікували дані щодо компанії" і намагалися внести компанії холдингу до списків санкцій.

У Parimatch стверджують, що бренд припинив діяльність на території Росії після початку повномасштабного вторгнення, заборонив використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора. Підтвердженням тому, за словами представників компанії, є офіційний висновок та висновок міжнародної юридичної фірми Mayer Brown (DOU надішле запит на отримання екземпляра висновку).

"Протягом усього часу військового вторгнення Росії в Україну до нас жодного разу не надходили запити від СБУ щодо роз'яснень зупинки франшизи в Росії. Контакти зі співробітниками СБУ мали лише формат загроз, залякування та здирництва", — додали в Parimatch.

У зверненні компанія наголосила, що допомогла силовим структурам та благодійним фондам на "загальну суму понад 500 млн грн", і попросила президента Зеленського перевірити інформацію про діяльність Parimatch та "вчинити відповідні дії щодо всіх неправомірних порушень з боку Служби безпеки України".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, хто сьогодні контролює Бахмут та де проходить лінія фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини