Головна Новини Суспільство події Різкий спад нових випадків COVID: статистика на 10 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Різкий спад нових випадків COVID: статистика на 10 травня

Найбільша кількість випадків - у Дніпропетровській області

10 травня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Голова Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 10 травня в країні зафіксували 2817 нових випадків інфікування коронавірусом. Зокрема, COVID діагностували у 159 дітей і 31 медпрацівника. Таку інформацію міністр оприлюднив у Facebook.

Різкий спад нових випадків COVID: статистика на 10 травня

Статистика коронавірусу - фото з відкритих джерел

За даними очільника МОЗу, за минулу добу було госпіталізовано 1414 пацієнтів, змогли побороти захворювання 9002 громадян, зафіксовано 119 випадків смертей від наслідків коронавірусного захворювання.

Найбільшу кількість заражених зареєстрували в Дніпропетровській, Донецькій, Львівській, Київській і Харківській областях.

За весь час пандемії на території країни COVID виявили у 2 122 327 осіб, а також зафіксували 46 512 летальних випадків.

Нагадаємо, що Індія, яка стала новим епіцентром коронавірусного захворювання, все ще встановлює трагічні рекорди по хворих і померлих пацієнтах. Багато країн із жахом спостерігають за поширенням "індійського" штаму по світу і прогнозують подальший розвиток ситуації.

За словами керівника МОЗу Максима Степанова, українцем теж слід готуватися до важких наслідків "індійської" варіації коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що два леви у сафарі-парку Етава в північному індійському штаті Уттар-Прадеш дали позитивний результат на COVID-19. Зразки були відправлені на аналіз після того, як у обох левів виявили високу температуру.

Влада штату зазначає, що тварини під час хвороби перебували в стабільному стані, за їхнім здоров'ям регулярно стежили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини