Головна Новини Суспільство події Riffmaster зв'язав себе священними узами
commentss НОВИНИ Всі новини

Riffmaster зв'язав себе священними узами

Андрій та Світлана Антоненки переживають "друге кохання"

11 вересня 2021, 18:14
Поділіться публікацією:

Riffmaster зв'язав себе священними узами

Вінчання Антоненків. Фото: Watchers

Український поет, співак та учасник АТО Андрій Антоненко, якого звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета, обвінчався з дружиною.

Зі своєю дружиною Світланою Андрій Антоненко перебуває в офіційному шлюбі майже 15 років і виховує двох дітей – сина і доньку, але 10 вересня узаконив шлюб не лише для землі, а й для небес. Подружжя Антоненків зважилося на вінчання, бо відчуває, що переживає "друге кохання", як повідомили журналістам.

Таїнство вінчання було проведене у столичному храмі святого апостола і євангеліста Іоана Богослова.

Нагадаємо, що 12 грудня 2019 року Андрію Антоненку вручили підозру про участь в організації вибуху, під час якого загинув журналіст "Української правди" Павло Шеремет, яку підозрюваний не підписав. Проте слідчі органи все одно провели обшуки у квартирі Антоненка та згодом взяли його під варту.

Фронтмен гурту Riffmaster перебував у СІЗО понад 500 днів, за які його адвокат неодноразово апелював щодо зміни запобіжного заходу. Також Антоненка бажали "взяти на поруки" 15 іменитих українців. Суд змінив запобіжний захід щодо ключового підозрюваного у вбивстві Шеремета лише 30 квітня 2021 року, коли Антоненка перевели під цілодобовий домашній арешт.

Також на початку 2021 року німецький сайт EUobserver, посилаючись на отримані записи, таємно зроблені в кабінеті Зайцева, оприлюднив версію щодо того, що вбивство білоруського журналіста Павла Шеремета на території України — справа рук спецслужб Білорусі.

Варто зазначити, що з 2017 року Андрій Антоненко у званні сержанта служив у  силах Спеціальних операцій, де позитивно зарекомендував себе і навіть з часом перейшов із рядових до лав командування ССО.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини