Головна Новини Суспільство події Рідним жертв авіакатастрофи АН-26 почали видавати тіла - ГБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідним жертв авіакатастрофи АН-26 почали видавати тіла - ГБР

ДБР відзвітувало про поточні результати розслідування падіння АН-26

2 жовтня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Рідним жертв авіакатастрофи АН-26, яка сталася тиждень тому, під Чугуєвом, почали видавати тіла. Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань сьогодні, 2 жовтня.

Рідним жертв авіакатастрофи АН-26 почали видавати тіла - ГБР

Джерело: pravdoryb.info

"Сьогодні розпочато процедуру видачі тіл родичам загиблих для поховання", — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, також було призначено 26 судово-медичних експертиз, а у родичів загиблих курсантів відібрані біологічні зразки для проведення генетико-молекулярних експертиз. Також відомство надало звіт того, що було проведено слідством протягом 7 днів після падіння літака. Крім раніше опублікованої інформації, на даний момент допитано понад 60 свідків; 10 потерпілих родичів загиблих, затребувані і отримані від Українського гідрометеоцентру відомості про погодні умови під час і на місці авіакатастрофи; затребувані і отримані від Управління регулювання діяльності державної авіації України документи з льотної придатності літака, який зазнав катастрофи; проведено огляд та виготовлення дубліката касети запису розмов екіпажу літака АН-26, які вилучені з магнітофонного бортопісца літака, виготовлена стенограма до протоколу огляду та інше — всього 35 пунктів.

Крім того, слідчими ініційовані перевірки з перерахованих питань, які стосуються всіх літаків виробництва держпідприємства "Антонов" і які на даний момент перебувають на озброєнні в Збройних Силах України, починаючи з 1991 року до цього часу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ДБР озвучила головну версію катастрофи військового літака АН-26.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини