Головна Новини Суспільство події РФ терміново евакуює своїх дипломатів з України: як тікають росіяни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ терміново евакуює своїх дипломатів з України: як тікають росіяни (ВІДЕО)

Дипломатів евакуюють "для захисту їхнього життя та безпеки"

23 лютого 2022, 14:52 comments2693
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російська Федерація розпочала термінову евакуацію працівників усіх диппредставництв у нашій країні. Про це пише видання УНІАН.

РФ терміново евакуює своїх дипломатів з України: як тікають росіяни (ВІДЕО)

РФ евакуює дипломатів

У матеріалі зазначається, що інформацію про негайну евакуацію підтвердили кореспондентові російського ТАРС у посольстві РФ у Києві.

"Евакуація персоналу вже розпочалася", — передає слова співрозмовника ТАРС.

Зазначимо, що вчора, 22 лютого, МЗС Російської Федерації повідомило про плани вивезти співробітників посольства РФ у Києві та генконсульств в Одесі, Львові та Харкові нібито "для захисту їх життя та безпеки".

У лютому Міністерство закордонних справ Росії скоротило штат російських консульств та посольств в Україні, нібито побоюючись "деяких підготовлених силових акцій".

Відео: УНІАН

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що буде з російсько-фінським проектом будівництва АЕС: розповів президент Фінляндії. Президент Фінляндії заявив, що визнання Росією псевдореспублік на території України вплине на співпрацю із РФ.

Читайте також про те, що зустрічі Зеленського з головами фракцій та силовиками: Арахамія розповів, коли в Україні буде запроваджено військовий стан.

Сайт "Коментарі" писав про те, що на Донбасі примусово забирають чоловіків та відвозять на полігони. Бойовики мобілізували щонайменше 4 тисячі людей. Хапають просто надвір. У мережі з'являються відео з місця подій.

"Коментарі" повідомляли про те, що журналіст показав, як люди під обстрілами живуть у місті Щастя, що на Луганщині. Жителям населеного пункту доводиться постійно ховатися у підвалах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

23 лютого 2022, 17:26

Да пусть валят пидарасы, а то вдруг захочется кому-то за горло их подержать...


Новини