Головна Новини Суспільство події Резнікова відправлять у відставку найближчим часом: нардеп розповів, хто прийде на його місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Резнікова відправлять у відставку найближчим часом: нардеп розповів, хто прийде на його місце

Нардеп Ярослав Железняк зазначає, що Резнікова відправлять у відставку вже найближчим часом

31 серпня 2023, 09:10
Поділіться публікацією:

Історія з можливою відставкою міністра оборони Олексія Резнікова має давню історію, але не має логічного завершення. Тепер у мережі знову з'явилася інформація про те, що Олексія Резнікова відправлять у відставку, причому найближчим часом. Посаду голови Міноборони може обійняти голова Фонду держмайна Рустем Умеров. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Резнікова відправлять у відставку найближчим часом: нардеп розповів, хто прийде на його місце

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що парламент має розглянути відставку чинного глави оборонного відомства наступного тижня. Але Резніков без роботи не залишиться. Нібито він уже розглядається на посаду посла України у Великій Британії. На місце вже є кандидат.

Як зазначає низка ЗМІ, найімовірніший кандидат на місце Резнікова – нинішній голова ФДМ Рустем Умеров. Зокрема, цього тижня президент Зеленський зустрічався з ним за результатами роботи фонду. Сам Умеров не зміг спростувати чи підтвердити інформацію про те, що обійме іншу посаду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Наталі Мосейчук в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив низку цікавих заяв. Так, він зазначив, якщо Україна зможе мінімізувати жертви, то готова воювати за прикладом Ізраїлю. Пояснив, чому ми не переносимо основних бойових дій на територію Росії. Розповів, які гарантії безпеки від партнерів розраховує наша країна. Зізнався, що хоче прирівняти корупцію до держзради на час воєнного стану, а також – що не планує, попри заклики Заходу, проводити вибори під час війни. Про що говорять ці заяви? Які позитивні та негативні моменти є в даному інтерв'ю? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кого потрібно усунути від влади – по кому Зеленський обіцяє низку рішень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

--

31 серпня 2023, 10:50

В отставку и все? А кто отвечать за яйца по 17 грн. будет. Или народ ему судья будет. Тварь, наворовал денег, теперь и в отставку можно.


Новини