Головна Новини Суспільство події Резніков звернувся до жителів ОРДЛО, розповівши, для чого їх мобілізують до російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков звернувся до жителів ОРДЛО, розповівши, для чого їх мобілізують до російської армії

Міністр оборони попередив, що скоро кількість убитих піде на тисячі, закликавши мешканців Донбасу зберегти життя

22 березня 2022, 12:48
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, закликавши людей усіма можливими способами уникати мобілізації до окупаційної російської армії, щоб не ставати видатковим матеріалом противника під час спроб окупувати решту території України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Резніков написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Резніков звернувся до жителів ОРДЛО, розповівши, для чого їх мобілізують до російської армії

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

У своєму пості Олексій Резніков наголосив, що звертається саме до жителів тимчасово окупованих районів Луганської та Донецької областей.

За словами міністра, Кремль під прикриттям пропагандистських слоганів про те, що Росії потрібно "захистити народ Донбасу", розв'язав повномасштабну війну проти України. Тепер вже жителі Донбасу і самі чудово розуміють, які насправді плани поставило перед собою керівництво Росії і чим взагалі обернувся цей "захист".

Олексій Резніков зазначив, що люди чудово знають, що російські окупанти зірвали з роботи звичайних мирних людей і кинули їх під кулі, використовуючи як щит і витратний матеріал.

Глава Міноборони зазначив, що Росія лише збільшує масштаби мобілізації на тимчасово окупованих територіях, вимагаючи людей залишати заводи та шахти, та йти воювати проти ЗСУ. До того ж, українські захисники все частіше беруть у полон людей, яких російські окупанти насильно мобілізували та змусили йти воювати.

Резніков підкреслює, жахає і те, що загиблі, яких окупанти мобілізували до своєї армії, навіть не вважаються, як втрати російської армії у війні проти України. Вони йдуть як витратний матеріал. Наразі загиблих сотні, а незабаром рахунок піде на тисячі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Генштабі розповіли, на скільки в окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини