Головна Новини Суспільство події Резніков звернувся до НАТО після атаки на Яворівський полігон
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков звернувся до НАТО після атаки на Яворівський полігон

Міністр оборони України знову закликав НАТО закрити небо над Україною

13 березня 2022, 11:32 comments3737
Поділіться публікацією:

Після атаки російських окупаційних військ по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) глава Міноборони Олексій Резніков знову звернувся до партнерів у НАТО ухвалити вольове рішення та закрити небо над Україною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це міністр написав у себе в Twitter.  

Резніков звернувся до НАТО після атаки на Яворівський полігон

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про атаку Москви Міжнародного центру підтримки миру та безпеки, розташованого неподалік Львова, Олексій Рєзніков нагадав союзникам України, що у центрі працюють іноземні інструктори.   

Ракетний удар по Яворівському полігону Олексій Рєзніков назвав новою небаченою раніше атакою Росії на мир і безпеку біля кордону ЄС-НАТО. Реакція західного світу на такий крок з боку Росії має бути негайною у певної.  

Глава Міноборони закликав міжнародних партнерів України негайно вжити заходів та закрити небо над Україною, запобігши у майбутньому атакам агресора.

Зазначимо, на даний момент відомо, що в результаті атаки по Яворівському полігону відомо, що 9 людей загинули, ще 57 отримали поранення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента України заявили, що наступний раунд переговорів України та Росії може відбутися лише в тому випадку, якщо до того будуть напрацьовані "юридичні формати". Зустріч заради самої зустрічі з порожніми розмовами вже нікому не цікава і не потрібна. Таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, зазначивши, що рішення про переговори може бути ухвалено найближчим днем або двома. Наразі консультації продовжуються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини