Головна Новини Суспільство події Резніков розповів, що потрібно Україні, щоб вибити росіян за кілька місяців
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, що потрібно Україні, щоб вибити росіян за кілька місяців

Міністр оборони України вважає, що полум'я війни може будь-якої миті перекинутися на інші країни, тому що Володимир Путін не зупиниться в Україні

22 квітня 2022, 11:07 comments1053
Поділіться публікацією:

Україна дуже потребує важкого озброєння, а також повного ембарго на російську нафту і газ. Якщо західні союзники підуть на зустріч Україні, то звільнити окуповані російськими військами території цілком реально за кілька місяців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на статтю міністра оборони Олексія Резнікова для "NYT".

Резніков розповів, що потрібно Україні, щоб вибити росіян за кілька місяців

Олексій Резніков. Фото: прес-служба Міноборони України

Глава Міноборони зазначив, важке озброєння потрібне Україні для того, щоб не лише оборонятися, а й контрнаступати, звільняючи свої території. При цьому Олексій Резніков зазначив, що він точно знає, що це озброєння можна отримати дуже оперативно. Головне – бажання окремих країн вдатися до такого кроку. Якщо західні союзники України ухвалять таке рішення і максимально швидко спрямують важке озброєння, то цим вони покажуть усьому світу, що не бояться протистояти злу. Друге, чого потребує Україна для того, щоб дати відсіч агресору – це повне ембарго на російську нафту та газ, а також – масштабні санкції проти російської банківської системи та торгівлі. Коли Росія опиниться в цілковитій ізоляції, тоді вести війну буде дуже проблемно.

Міністр наголосив, якщо Захід виконає ці дві умови, то війна може закінчитись протягом кількох місяців тим, що окупант буде вибитий із території України. Якщо ж Захід не піде на це, то воєнні дії затягнуться і Москва зруйнує репутацію світових лідерів, ставши прикладом для інших тоталітарних режимів.

Олексій Резніков попередив, що будь-якої миті війна може перекинутися і на інші країни Європи, тому що Путін не збирається зупинятися в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні повідомили, що за кількістю танків Україна вже перевершує Росію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини